Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği

Growtech Fuarı Alım Heyeti Hk.

Growtech Fuarı Alım Heyeti Hk.

Batı Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nden (BAİB) alınan bir yazıda, Growtech 2021, 20. Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı’na yönelik ve eşzamanlı olarak 23-26 Kasım 2021 tarihleri arasında Ticaret Bakanlığı koordinatörlüğünde, Genel Sekreterlikleri organizatörlüğünde bir alım heyeti Programı gerçekleştirileceği bildirilmektedir.
Yazıda devamla, söz konusu Alım Heyeti Programına; Bosna Hersek, Fas, Kazakistan, Kırgızistan, Macaristan, Moldova ve Özbekistan’dan ekte bilgileri sunulan 21 firma ve 23 firma temsilcisinin iştirak edeceği bildirilmektedir. Growtech 2021 Fuarı Alım Heyeti Programı kapsamında 24 Kasım 2021 Çarşamba günü, 10.00-17.00 saatleri arasında, ANFAŞ- Antalya Expo Center ANFAŞ Salonu’nda heyete iştirak eden yabancı firmalar ile ikili görüşmeler gerçekleştirileceği belirtilmektedir.
Bu çerçevede, alım heyeti ikili görüşmelerine katılmak isteyen firmaların ekte sunulan başvuru formunu doldurarak en geç 19 Kasım 2021 Cuma günü saat 17:30’a kadar BAİB Genel Sekreterliğine (eo@baib.gov.tr) göndermeleri gerekmektedir. Görüşmelerin randevu sistemi çerçevesinde gerçekleştirileceği ifade edilmiştir. Taraflarına yapılan başvuruların, başvuru sırasına göre değerlendirileceği ve 22 Kasım 2021 Pazartesi gününe kadar, başvuran firmalara randevu saatlerine ilişkin bilgi verileceği belirtilmektedir.
Yazıda devamla, firmaların görüşme yapmayı istedikleri ülkelerin dillerine yönelik olarak kendi tercümanları ile programa katılmalarının görüşmelerin daha verimli geçmesine katkı sağlayacağı bildirilmektedir.
İlgili Kişi (BAİB): Gizem ALP TOPÇU (Tel: 0 530 916 34 10- e-mail: eo@baib.gov.tr ) ANFAŞ Adres: Pınarlı Beldesi Havaalanı Yolu Üzeri 8. Km Soğucaksu Mh 1. Sok. No:1 Aksu- Antalya