Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği

Fruit Attraction 2023 Milli Katılım Duyurusu

Fruit Attraction 2023 Milli Katılım Duyurusu

Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nden (AKİB) alınan bir yazıda, 3-5 Ekim 2023 tarihleri arasında Madrid/ İspanya’da düzenlenecek olan FRUIT ATTRACTION Uluslararası Meyve, Sebze Ticaret Fuarı'na Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından Türkiye milli katılımının yapılması planlandığı belirtilmiştir. Fuara Türkiye’nin milli katılımı ile katılmak isteyen firmaların 02 Mayıs 2023 tarihine kadar online başvuru formunu doldurmaları gerektiği ifade edilmiştir.
Online Başvuru Formu: FRUIT ATTRACTION 2023 (google.com)
Katılım Bedeli: Tahmini 625 € /m2 (nakliyesiz)
Katılım bedeline dahil olan hizmetler;
• Yer kirası,
• Özel stant konstrüksiyonu,
• Stant genel ve günlük temizlik hizmeti,
• Kataloğa giriş bedeli,
• Elektrik ve internet bağlantısı,
• Genel Sekreterliğimizce hazırlanan firma broşüründe yer alma
• Stantlara ikram (çay-kahve-kurabiye veya çerez)
Fuarda yaş meyve sebze, kuru meyveler-sebzelerin, organik ürünlerin, dondurulmuş meyve-sebze, kabuklu meyvelerin, baharatların, şifalı otların, taze kesilmiş-hazır taze ürünlerin, çiçeklerin, canlı bitkilerin sergilendiği belirtilmiştir.
Bu sene 15.si düzenlenecek olan fuara 58.000 m2 alanda 2022 yılında 57 ülkeden yaklaşık 1800 katılımcı firma katılmış ve söz konusu fuar, 137 ülkeden 90.000 üzerinde yerli ve yabancı profesyonel ziyaretçi tarafından ziyaret edildiği ifade edilmiştir.
Fuarın milli katılımının, “5973 sayılı Karar” çerçevesinde Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanması durumunda katılımcı firmaların stant alanının metrekare cinsinden büyüklüğü dikkate alınmak suretiyle Ticaret Bakanlığı tarafından metrekare başına belirlenen birim fiyat üzerinden 452.000 Türk Lirası’na kadar destekleneceği belirtilmiştir.
EK_08: Katılım Şartları
İlgili kişiler:
Aydan Hançer Bülbül (Dahili: 1216)
E-mail: yms@akib.org.tr