Halı İhracatçıları Birliği

Americas Food and Beverage Show 2024

Americas Food and Beverage Show 2024

İstanbul İhracatçı Birlikleri’nden (İİB) alınan bir yazıda, Miami/ABD’de 16 – 18 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan Americas Food & Beverage Show 2024 Fuarı’nın Türkiye Milli Katılım Organizasyonunun bu sene ilk kez İİB tarafından organize edilmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Americas Food & Beverage Show, 1996 yılından beri düzenlenmekte olup; sektöründe Kuzey Amerika’nın en önemli ve en büyük fuarı konumunda olduğu aktarılmaktadır. 2023 yılında gerçekleşen fuar 16 ülke pavilyonu ile birlikte 653 katılımcıya ve 93 ülkeden 7.300 ziyaretçiye ev sahipliği yaptığı bildirilmektedir. Şekerleme ve atıştırmalık ürün sektöründe 150 milyar doları aşkın payın temsil edildiği söz konusu fuarın gerek ABD pazarında gerekse Meksika, Karayipler ve Latin Amerika pazarlarında yer alabilmek adına firmalarımıza önemli fırsatlar sunacağı aktarılmaktadır.


Fuara Milli Katılım Organizasyonu ile iştirak edecek olan üyelerimize, İİB tarafından aşağıdaki hizmetler verilmektedir;
•Stant alanının kiralanması, stant inşaatı, dekorasyonu ve temizliği,
•Katılımcı ürünlerinin nakliyesi, gümrüklemesi ve stantlara teslimi,
•Fuar resmi kataloğunda, fuar resmi internet sitesinde ve fuarda ziyaretçilere dağıtılmak üzere İstanbul’da hazırlanan katılımcı kataloğunda yer alma,
•Fuara giriş kartı temini,
•Fuar süresince ofis ve iletişim araçları (internet-telefon-fax) ile ikram hizmetlerinden faydalanma.


Bahse konu fuara başvuruda bulunmak isteyen üyelerimizin, ek’te yer alan Katılım İstek Formu ve Fuar Katılım Sözleşmesi’ni, firma kaşesi ve yetkili imzasıyla beraber doldurarak İİB’e ait 0 212 454 05 01-02 numaralı faksına veya hububat@iib.org.tr adresine e-posta olarak göndermeleri gerektiği bildirilmektedir.

Ayrıntılı Bilgi için:
Hububat Koordinasyon Şubesi
Barbaros ÜNVER
Tel: 0212 454 05 00 – Dâhili: 1650
E-Posta: hububat@iib.org.tr