Halı İhracatçıları Birliği

Haberler

DOMOTEX 2020 HANNOVER FUARI 22 Oca 2020

DOMOTEX 2020 HANNOVER FUARI

Türkiye'den 190, Gaziantep'ten 102 markanın görücüye çıktığı Domotex Hannover 2020 Uluslararası Halı ve Zemin Kaplama Fuarı 10-13 Ocak 2020 tarihleri arasında Almanya’da gerçekleşti.

Fuarın ilk günü Almanya'da Gaziantepli halıcıları yalnız bırakmayan Hannover Başkonsolosu Banu MALAMAN, Hannover Ticaret Ataşesi Nilüfer SANDALLI, Gaziantep milletvekilleri Mehmet Sait KİRAZOĞLU ve Müslüm YÜKSEL, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali GÜR, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürü Özgür Volkan AĞAR, Fuar İzinleri ve Destekleri Daire Başkanı Mükerrem AKSOY, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet TAHMAZOĞLU, Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu MYO Müdürü Necip Fazıl YILMAZ, TİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Halı Sektör Kurulu Başkanı Salahattin KAPLAN,Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret KİLECİ ,Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet KAPLAN, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Tuncay YILDIRIM, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz ŞİMŞEK ve Gaziantep Halıcılar ve Dokumacılar Odası Başkanı Mehmet TÖRER stant açan firmaları ziyaret ettiler.

Almanya'nın Hannover kentinde 10-13 Ocak 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilen Domotex Hannover 2020 Uluslararası Halı ve Zemin Kaplama Fuarı 106 bin 321 metrekare alanda kuruldu ve bu alan üzerinde Türk firmaları 190 stant için toplam 26 bin 678 metrekare yer kiraladı. Fuara Türkiye'den katılan firmaların yüzde 54'ünü Gaziantep'ten giden firmalar oluştururken, Gaziantep'ten katılan firmaların stant büyüklüğü ise 18 bin 869 metrekare ile Türkiye için kullanılan toplam alanın yüzde 70,8'ini oluşturdu.

Etiketler