Sayı : TİM.GAİB.GSK.AR-GE 2012/ 1166
Tarih : 13.02.2012
Tüm Üyelere Sirküler : 12/20
Tüm Üyelere Sirküler : 12/20
Sayın Üyemiz,
1) İslam Kalkınma Bankası Yatırım Konferansları
İslam Kalkınma Bankası (IDB) tarafından önümüzdeki altı ay boyunca yatırım konferansları düzenlenecektir. Söz konusu konferanslara ilişkin bilgiler ekte yer almaktadır.
2) “Summer’ 12 Fancy Food & Confection Show Gıda Fuarı”nın Milli Katılım Organizasyonu EİB Tarafından Yapılmaktadır.
17-19 Haziran 2012 tarihlerinde ABD/Washington D.C.’de düzenlenecek olan “Summer’ 12 Fancy Food & Confection Show Gıda Fuarı”nın milli katılım organizasyonu Ege İhracatçı Birlikleri’nce (EİB) düzenlenmektedir.
3) “MIFB 2012 Fuarı”nın Milli Katılım Organizasyonu OAİB Tarafından Yapılmaktadır.
Orta Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği, Malezya’nın Kuala Lumpur şehrinde 12-14 Temmuz 2012 tarihlerinde düzenlenecek olan “MIFB 2012 Fuarı”na Hububat Sektörü Milli Katılım Organizasyonunu düzenlemektedir. Katılım için son tarih 16 Mart 2012’dir.
4) DAİB Tarafından “Bilgilendirme Semineri” Gerçekleştirilmektedir.
Erzurum’da, 21 Şubat 2011 tarihinde, Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Doğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (DAİB) organizasyonunda “Bilgilendirme Semineri” düzenlenecektir.
5) Çeşitli Duyurular
- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) tarafından Ekonomi Bakanı Sayın Zafer ÇAĞLAYAN ve Güney Afrika Sanayi ve Ticaret Bakanı Sayın Rob DAVIES’in katılımları ile 15 Şubat 2012 tarihinde İstanbul’da “Türkiye-Güney Afrika İş Forumu” ve bu kapsamda, Güney Afrika’nın önde gelen işadamlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirilecektir.
konularına ilişkin sirküler ekte bilgilerinize sunulmuştur.
Salim KOCAER
Genel Sekreter Vekili
Eki: 1 Adet Elektronik Dosya