Sayı : TİM.GAİB.GSK.AR-GE 2012/ 2878
Tarih : 16.04.2012
Tüm Üyelere Sirküler : 12/63
Tüm Üyelere Sirküler : 12/63
Sayın Üyemiz,
1) “İhracatçı Eğilim Anketi”ne Katılmak İster Misiniz?
İhracatçılarımızın mevcut ekonomik durumları ve sorunlarının kamuoyuna duyurulması bakımından önemli bir araç olan İhracatçı Eğilim Anketi, üçer aylık dönemlerle Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından gerçekleştirilmektedir.
2) Libyalı Firmaların Şikayetleri
Bingazi Ticaret Odası tarafından iletilen Libyalı firmaların şikayetlerine ilişkin yazının detayları ekte yer almaktadır.
3) TİM Konkur’u Hakkında
Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından, Türkiye’nin 2023 yılında 500 milyar dolar ihracat hedefi stratejisine paralel olarak Meclisleri ve Sektörel Tanıtım Grupları’nın yurtdışında yapacağı reklam ve iletişim faaliyetlerinde kullanılarak, Türk markalarına yönelik algıda pozitif bir etki yaratmayı amaçlayan Türk markaları ve katma değerli Türk ürünlerini temsil edecek bir kavram/slogan/logo çalışması başlatıldığı bildirilmiştir.
4) China Import Food Fuarı ve Alım Talepleri
27-29 Mart 2012 tarihlerinde Guangzhou’da düzenlenen fuara katılan Ege İhracatçı Birlikleri’ne bildirilen, kuru meyve alım talebinde bulunan firmaların iletişim bilgileri, alım talepleri ve fuar raporu ilgili firmalarımız için ektedir.
5) Irak Dikar (Nasiriye) Vilayeti İş İmkanları
Ekonomi Bakanlığı’nın, Irak Dikar (Nasiriye) Vilayeti iş imkanlarına ilişkin yazısının detayları ektedir.
6) Çeşitli Duyurular
Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri’nin, Kuveyt, Hon Kong ve Irak’ta açılan ihalelere ilişkin ayrıntılı bilgiler eklidir.
konularına ilişkin sirküler ekte bilgilerinize sunulmuştur.
Salim KOCAER
Genel Sekreter Vekili
Eki: 2 Adet Elektronik Dosya