Sayı : TİM.GAİB.GSK.AR-GE 2012/ 7514
Tarih : 31.10.2012
Tüm Üyelere Sirküler : 12/174
Tüm Üyelere Sirküler : 12/174
Sayın Üyemiz,
1) KDV İadelerinde Yaşanan Sorunlar Hakkında
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı nezdinde yapılacak bir çalışmada değerlendirilmek üzere, İstanbul ilinde yerleşik firmaların ihracatta KDV iadesi sürecinde karşılaştıkları güncel sorunlar ve çözüm önerilerinin TİM’e gönderilmek üzere, en geç 02 Kasım 2012 Cuma günü mesai bitimine kadar, Birliğimize iletilmesi gerekmektedir.
2) “Türkiye-Yemen KEK VI. Dönem Toplantısı”nda Dikkate Alınmasını İstediğiniz Hususları Bildiriniz
( ÖNEMLİ – SÜRELİ )
24-25 Kasım 2012 tarihlerinde Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent ARINÇ eşbaşkanlığında, Sana’da gerçekleştirilecek olan “Türkiye- Yemen KEK VI. Dönem Toplantısı”nda dikkate alınmasında fayda görülen hususlara ilişkin ekli formun doldurularak en geç 05 Kasım 2012 Pazartesi günü mesai bitimine kadar, Türkiye İhracatçılar Meclisi’ne iletilmek üzere, Birliğimize gönderilmesi gerekmektedir.
3) Mısır’a İhracat Yapan Firmalarımızın Dikkatine!
(ÖNEMLİ – SÜRELİ )
17-18 Kasım 2012 tarihlerinde Mısır’a düzenlenmesi planlanan Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti çerçevesinde yapılacak olan toplantılarda gündeme alınmasında fayda görülen konulara ilişkin bir bilgi notunun en geç 08 Kasım 2012 Perşembe günü mesai bitimine kadar, Türkiye İhracatçılar Meclisi’ne gönderilmek üzere, Birliğimize iletilmesi gerekmektedir.
4) “DOMOTEX ASIA Fuarı”nın Milli Katılım Organizasyonu İTKİB Tarafından Düzenlenmektedir.
Çin’de, 26–28 Mart 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “DOMOTEX ASIA CHINA FLOOR Fuarı”nın Türkiye milli katılım organizasyonu İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri (İTKİB) tarafından yapılmaktadır.
konularına ilişkin sirküler ekte bilgilerinize sunulmuştur.
Salim KOCAER
Genel Sekreter T.
Eki: 2 Adet Elektronik Dosya