GÜNEYDOĞU ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ

2014-35 nolu duyuru

2014-35 nolu duyuru

Sayı:TİM.GAİB.GSK.FUAR.2014/85-1988
Tarih:27/02/2014


Tüm Üyelere Sirküler
14 / 35

Sayın Üyemiz,

1)Türkiye-Meksika Serbest Ticaret Anlaşması Müzakereleri
( ÖNEMLİ – SÜRELİ )
Türkiye-Meksika Serbest Ticaret Anlaşması Müzakereleri ile ilgili ekteki anketlerin doldurularak en geç 28 Şubat 2014 mesai bitimine kadar Türkiye İhracatçılar Meclisi’ne gönderilmek üzere, Birliğimize iletilmesi gerekmektedir.

2)İnsan Tüketimi Amacıyla Kullanılmayan Hayvansal Yan Ürün İthalatı
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü’nün, insan tüketimi amacıyla kullanılmayan hayvansal yan ürün ithalatına ilişkin yazısının ayrıntıları ektedir.

3)İsrail Anti Damping Soruşturması
İsrail Anti Damping Soruşturması ile ilgili bilgiler ekte yer almaktadır.

4)Sanayi Tezleri Projelerinin Desteklenmesi Hakkında Yönetmelik
27 Şubat 2014 tarihli ve 28926 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Sanayi Tezleri Projelerinin Desteklenmesi Hakkında Yönetmelik ekte yer almaktadır.

5)İhracat Kredileri Faiz Giderlerinin Mahsubu Hakkında
Türk Eximbank’ın, ihracat kredileri faiz giderlerinin mahsubu ile ilgili yazısının detayları eklidir.

6)Çeşitli Duyurular
- Tarım ve Gıda Konfederasyonu ile ASKON (Anadolu Aslanları İşadamları Derneği) işbirliğiyle 26-30 Kasım 2014 tarihinde II. Uluslararası Tarım ve Gıda Kongresi Uluslararası Tarım ve Gıda Kongresi düzenlenecektir.

konularına ilişkin sirküler ekte bilgilerinize sunulmuştur.

Aydın KUTLU
Genel Sekreter V.


EK : 2 Adet Elektronik Dosya