Tüm Üyelere Sirküler
14 / 68
Sayın Üyemiz,
2023 İhracat Stratejisinde Gaziantep ve Markalaşma Semineri Gerçekleştirilecektir
TİMAKADEMİ 2013 Etkinlik Programı kapsamında, 15 Mayıs 2014 tarihinde Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Konferans Salonu’nda “2023 İhracat Stratejisinde Gaziantep ve Markalaşma Semineri” verilecektir.
Ürün Güvenliği ve Teknik Düzenlemeler Kanunu Taslağı Hakkında
( ÖNEMLİ – SÜRELİ )
Ekte yer alan “Ürün Güvenliği ve Teknik Düzenlemeler Kanunu Taslağı”na ilişkin görüşlerin ekli “Görüş Bildirim Formu” aracılığıyla Türkiye İhracatçılar Meclisi’ne iletilmesini teminen en geç 24 Nisan 2014 Perşembe günü saat 12:00’ye kadar, Birliğimize gönderilmesi gerekmektedir.
Güney Kore / Food Journal Dergisi
Food Journal Dergisi ile ilgili ekte detayları belirtilen hususlar hakkındaki değerlendirmelerin ek’li form vasıtasıyla Genel Sekreterliğimizin gaibevrak@gaib.org.tr e-posta adresine ivedilikle bildirilmesi gerekmektedir.
Çeşitli Duyurular
- Irak Fuarcılık, İran M&T Fuarcılık şirketlerinin işbirliğiyle 21-24.05.2014 tarihlerinde Bağdat Uluslararası Fuar Merkezi’nde yapılacak olan “2. Otomobil Aksesuar ve Yedek Parça Fuarı” 02-05.09.2014 tarihine ertelenmiştir.
- Irak Cumhuriyeti Gaziantep Başkonsolosluğu tarafından iletilen, tarım yatırımına hazır olan alanları içeren Arapça ve İngilizce hazırlanan CD, ilgili üyelerimizce Genel Sekreterliğimizden temin edilebilir.
konularına ilişkin sirküler ekte bilgilerinize sunulmuştur.
Salim KOCAER
Salim KOCAER
Genel Sekreter T.
EK : 2 Adet Elektronik Dosya