GÜNEYDOĞU ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ

2015-119 nolu duyuru

2015-119 nolu duyuru

Sayı:69264982-TİM.GAİB.GSK.ARGE.2015/535-7304
Tarih: 01/10/2015


Tüm Üyelere Sirküler
15 / 119


Sayın Üyemiz,

1) Gümrük Birliği''nin Güncellenmesi
( ÖNEMLİ – SÜRELİ )
Gümrük Birliği’nin güncellenmesine ilişkin başlatılan çalışmada kullanılmak üzere ekte yer alan formdaki sorulara yönelik değerlendirmelerin en geç 6 Ekim 2015 Salı günü mesai bitimine kadar, Türkiye İhracatçılar Meclisi’ne gönderilmek üzere, Birliğimize iletilmesi gerekmektedir.

2) Cezayir-Konstantin İşadamları Heyeti
Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyonu ve THY işbirliği ile 03-05 Kasım 2015 tarihlerinde Cezayir’e yönelik işadamı heyeti gerçekleştirilecektir.

3) Meksika - Kolombiya Ticaret Heyeti
Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda Türkiye İhracatçılar Meclisi ve DEİK organizasyonu ile 02-06 Kasım 2015 tarihlerinde Meksika ve Kolombiya''ya yönelik ticaret heyeti düzenlenecektir.

4) Türk Exımbank İhracat Alacakları İskonto Programı
Türk EXIMBANK’ın, “İhracat Alacakları İskonto Programı”na ilişkin duyurusu ektedir.

5) Çeşitli Duyurular
- T.C. Ekonomi Bakanlığı, Bosna Hersek Dış Ticaret ve Ekonomik İlişkiler Bakanlığı ve Sırbistan Ticaret, Telekom ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda, Bosna Hersek Dış Ticaret Odası organizasyonunda ve Sırbistan Ticaret ve Sanayi Odası ve DEIK işbirliğinde, 9 Ekim 2015 tarihinde Saraybosna’da, düzenlenecek olan “Türkiye, Bosna-Hersek, Sırbistan Üçlü İş Forumu” 20 Ekim 2015 tarihine ertelenmiştir.

konularına ilişkin sirküler ekte bilgilerinize sunulmuştur.

Fatih YUMUŞ
Genel Sekreter


EK : 2 Adet Elektronik Dosya