Sayı : 69264982-TİM.GAİB.GSK.ARGE.2017/85-1213
Tarih: 10.02.2017
Tüm Üyelere Sirküler
17 / 18
Sayın Üyemiz,
1) Türkiye-İtalya Ekonomik ve Ticaret Ortak Komitesi (JETCO) I. Dönem Toplantısı
( ÖNEMLİ – SÜRELİ )
22 Şubat 2017 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek olan “Türkiye-İtalya Ekonomik ve Ticaret Ortak Komitesi (JETCO) I. Dönem Toplantısı”nda gündeme getirilmesinde fayda görülen hususların ekli form aracılığıyla, en geç 13 Şubat 2017 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar, Türkiye İhracatçılar Meclisi’ne iletilmek üzere, Birliğimize gönderilmesi gerekmektedir.
2) Rusya''nın Belarus Sınırındaki Bazı Gümrük Bölgelerini Devreye Alması
Rusya''nın Belarus sınırındaki bazı gümrük bölgelerini devreye almasıyla ilgili, Rusya Federasyonu Federal Güvenlik Servisi tarafından yapılan açıklamaya ilişkin bilgiler ekte yer almaktadır.
3) Türkiye – İsrail İş Forumu
İsrail İstanbul Başkonsolosluğu, İsrail Ticaret Ataşeliği İstanbul Ofisi ve Türkiye İhracatçılar Meclisi işbirliğiyle, 21 Şubat 2017 tarihinde İstanbul’da “Türkiye-İsrail İş Forumu” düzenlenecektir.
4) Çeşitli Duyurular
- İyi Pamuk Uygulamaları Derneği’nden (IPUD) iletilen, “Tekstil Sektörü İyi Pamuk Uygulamaları Derneği IPUD ile Sürdürülebilir Pamuk Üretimi İçin Bir Arada” başlıklı basın bülteni ektedir.
konularına ilişkin sirküler ekte bilgilerinize sunulmuştur.
Aydın KUTLU
Genel Sekreter V.
EK : 2 Adet Elektronik Dosya