Sayı: 2017 / 619-7800
Tarih: 12.10.2017
Tüm Üyelere Sirküler
17 / 129
Sayın Üyemiz,
1) Türkiye-Birleşik Krallık 6.Dönem JETCO Toplantısı
( ÖNEMLİ – SÜRELİ )
28-29 Kasım 2017 tarihlerinde Londra’da düzenlenmesi öngörülen, “Türkiye – Birleşik Krallık Ortak Ekonomi ve Ticaret Komitesi 6. Dönem Toplantısı”nda gündeme getirilmesinde fayda görülen hususlara ilişkin bilgi notu ile önerilerin en geç 24 Ekim 2017 Salı günü mesai saati bitimine kadar, Türkiye İhracatçılar Meclisi’ne gönderilmek üzere, Birliğimize iletilmesi gerekmektedir.
2) 2. International Businesswoman Forum
Bahreyn İş Kadınları Cemiyeti üyeleri (BBS) tarafından, Bahreyn Kralı Hamad bin İsa Al-Khalifa''nın eşi ve aynı zamanda Kadın Yüksek Konseyi Başkanı olan Prenses Sabikha Al-Khalifa''nın himayesinde, 13-15 Kasım 2017 tarihlerinde "Global Business Trends for Women in Engineering" temalı 2. Uluslararası İş Kadınları Forumu ve B2B Fuarı düzenlenecektir.
3) AB Mevzuat Değişiklikleri
AB mevzuat değişikliklerine ilişkin bilgileri içeren, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin yazısının ayrıntıları ektedir.
4) İlaç ve Tıbbi Ürünler Satın Alımı
Özbekistan’ın Ankara Büyükelçiliği tarafından, “O’zmedekspo rt” isimli devlet kurumunun doğrudan sözleşmeler yaparak ilaç ve tıbbi ürünler satın alımı gerçekleştirmeyi planladığı bildirilmektedir.
5) INTERMOB 2017 Fuarı Alım Heyeti
Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda; İstanbul İhracatçı Birlikleri organizasyonunda, 14-18 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan, “INTERMOB 2017 Fuarı” ile eş zamanlı olarak, 13–16 Ekim 2017 tarihlerinde bir alım heyeti programı gerçekleştirilecektir.
6) Turunçgil Kesim Heyeti
Ekonomi Bakanlığı Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü’nün, Turunçgil Kesim Heyeti ile ilgili yazısının detayları ektedir.
konularına ilişkin sirküler ekte bilgilerinize sunulmuştur.
Mikail İRTEGÜN
Genel Sekreter V.
EK : 2 Adet Elektronik Dosya