GÜNEYDOĞU ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ

2011-7 nolu duyuru

2011-7 nolu duyuru

Sayı : B.02.1.DTM.5.18.01.02/ 215
Tarih : 11.01.2011

Tüm Üyelere Sirküler : 11/07   
 
 
Sayın Üyemiz, 
 
1) Bangladeş Bakanının Ülkemize Yapacağı Ziyaret İleri Bir Tarihe Ertelenmiştir.
16-18 Ocak 2011 tarihleri arasında Bangladeş Tekstil ve Jüt Bakanı Abdul Latif Siddique’nin ülkemize yapacağı ziyaret ileri bir tarihe ertelenmiştir. İlgili üyelerimize duyurulur.
 
2) “İran Alım Heyeti Programı” Gerçekleştirilecektir.
Ege İhracatçı Birlikleri’nden organizatörlüğünde, 17-20 Ocak 2011 tarihlerinde İranlı bay–bayan hazır giyim, iç giyim ve ayakkabı firmalarının katılımıyla, İran Alım Heyeti Programı düzenlenecektir. Konu detayları eklidir.
 
3) Süresinde Teslim Alınmayan UBAK Belgelerinin Dağıtımı Hakkında
2011 yılına ait UBAK izin belgelerini almaya hak kazanan firmaların belge alma sürelerine ilişkin Ulaştırma Bakanlığı Kara Ulaştırması Genel Müdürlüğü’nden iletilen ayrıntılı bilgiler ete yer almaktadır.
 
4) Çeşitli Duyuru ve Fuarlar
- Nijerya Kano da kurulu Türk-Nijeryalı ortaklı şirket gerekli işletme sermayesi teminine yönelik ilave ortak veya işletmenin hisse senetlerinin bir kısmını veya tamamını almak isteyen yatırımcı ile görüşmek istemektedir. İlgili üyelerimize duyurulur.
 
konularına ilişkin sirküler ekte bilgilerinize sunulmuştur.
 
 
 
 
 
 
Fahrettin CANPOLAT
Genel Sekreter
 

Eki:   1  Adet Elektronik Dosya