Sayı : B.02.1.DTM.5.18.01.02/ 4736
Tarih : 07.06.2011
Tüm Üyelere Sirküler : 11/76
Tüm Üyelere Sirküler : 11/76
Sayın Üyemiz,
1) “Eximbank Opsiyon Hizmetleri” Tanıtım Toplantısına Tüm Üyelerimiz Davetlidir. ( ÖNEMLİ )
Eximbank Hazine ve Finansman Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ertan TANRIYAKUL ve Kredilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman ASLAN’ın katılımı ile 8 Haziran 2011 tarihinde 14.00 – 16.00 saatleri arasında Birliğimiz Toplantı Salonu’nda ihracatçılarımıza opsiyon hizmetlerinin tanıtımı amacıyla bir toplantı gerçekleştirilecektir. Söz konusu toplantıya tüm üyelerimiz davetlidir.
2) Kur Riskine Karşı “ALOVOB Danışma Hattı”nı Kullanınız
İhracatçılarımız kur riskine karşı “ALOVOB Danışma Hattı”nı kullanabilirler. Konu detayları eklidir.
3) Rusya Federasyonu’na Yaş Meyve Sebze İhracatı Yapan Firmalarımızın Dikkatine!
Rusya Federasyonu’na yaş meyve sebze ihracatıyla ilgili Dış Ticaret Müsteşarlığı’ndan aldığımız yazının ayrıntıları ekte yer almaktadır.
4) “Fransa Sektörel Ticaret Heyeti Programı”na Katılmak İster Misiniz?
10–11 Ekim 2011 tarihleri arasında Fransa’nın Paris ve Lille şehirlerine yönelik İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri’nce Sektörel Ticaret Heyeti Programı gerçekleştirilecektir.
5) “Yılın Genç Moda Girişimcisi Yarışması” Düzenleniyor.
İstanbul Moda Akademisi (İMA) tarafından “Yılın Genç Moda Girişimcisi Yarışması” düzenlenmektedir. Yarışmaya katılım için son müracaat tarihi 17 Haziran 2011 olup, jüri değerlendirmesi 23 Haziran 2011’de İMA’da yapılacaktır.
6) İSO İnovasyon Ödülleri Hakkında
Ülkemizin inovasyon altyapısının gelişimine ve inovasyon bilincinin Türkiye’de yaygınlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla “İSO İnovasyon Ödülleri” verilecektir. Başvuruların 15 Haziran 2011 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.
7) REACH Mayıs Aylı Büteni
REACH Tüzüğü (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals / Kimyasalların Kaydı, Değerlendirilmesi, İzni ve Kısıtlanması)’nün Mayıs ayı bültenine http://reach.immib.org.tr/web/dokumanlar/Bulten28.pdf adresinden ulaşılabilir.
konularına ilişkin sirküler ekte bilgilerinize sunulmuştur.
Fahrettin CANPOLAT
Genel Sekreter
Eki: 2 Adet Elektronik Dosya