GÜNEYDOĞU ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ

GÜNEY AFRİKA GENEL NİTELİKLİ TİCARET HEYETİ PROGRAMI BAŞVURU SÜRE UZATIMI

GÜNEY AFRİKA GENEL NİTELİKLİ TİCARET HEYETİ PROGRAMI BAŞVURU SÜRE UZATIMI

Sayın Üyemiz,

T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri organizasyonu ile 6 - 10 Mart 2023 tarihleri arasında Güney Afrika’nın Johannesburg ve Cape Town şehirlerine yönelik yapılacağı daha önce duyurulan ticaret heyeti organizasyonunu için ön başvurular 30 Ocak 2023 Pazartesi günü mesai bitimine kadar kabul edilecektir.

Bu tarihe kadar https://delegations.tim.org.tr/event/south-africa-johannesburg-and-cape-town-2023/company/register internet adresinde yer alan Başvuru Formu’nun eksiksiz olarak doldurulması gerekmekte olup firma bazlı yapılacak ön çalışmanın ardından heyete katılımı uygun görülen firmalarımız için eşleştirme hizmeti, ekonomi sınıfı uçak bileti, konaklama, toplantı, transfer ve tercüman giderlerinden oluşan katılım bedeli 33.000 TL’dir.

Ön değerlendirme sonucu katılımı uygun görülen firmalarımıza konuya ilişkin bilgilendirme e-posta aracılığıyla yapılacaktır. Ön başvuruları olumlu sonuçlanan firmalarımız için heyete katılımları başvuru formlarının firmalarımızca doldurulması ve ödeme dekontlarının Genel Sekreterliğimize (sebnemkose@gaib.org.tr) ulaştırılmasıyla kesinleşecektir.

Bilgilerini rica ederim.

 

Bülent KAYALI

Genel Sekreter

 

EK:Taslak Program (2 Sayfa)

 

Heyete İlişkin Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

· Katılım bedeli, aşağıda belirtilen paket kapsamında 33.000TL’dir.

· Ödemelerin, Başvuru Formu doldurulduktan sonra katılımcının belirtmiş olduğu e-posta adresine gönderilen onay mesajı içeriğindeki GAİB banka hesabına havale yoluyla gerçekleştirilmesi mümkündür. GAİB banka bilgileri katılımı uygun görülen firmalarımıza e-posta aracılığı ile iletilecektir.

· Katılım bedeli ödemelerinin, başvurucu firma hesabından yapılması gerekmektedir.

· Heyete katılım; ödeme dekontlarının Genel Sekreterliğimize (sebnemkose@gaib.org.tr) ulaşmasıyla kesinleşecektir.

· Heyete katılımın kontenjanla sınırlı olması sebebi ile başvuru ve ödemelerin son güne bırakılmaması önem arz etmektedir.

· Türk ihracatçılarımız ve yabancı alımcı firmalar arasındaki eşleştirme çalışması, Türk katılımcı listesi kesinleştikten sonra B2B firmasınca yürütülecek olup yabancı potansiyel satın alımcılar etkinliğe davet edilecektir.

· Heyete katılım, katılımcı tarafından iptal edildiği takdirde başvuru bedeli iade edilememektedir.

· Heyete başvurduğu ve katılım bedelini ödediği halde, yabancı firma ile eşleşmesi yapılamayan katılımcı firmanın heyete katılması mümkün olmamakta ve bu durumda yatırmış olduğu katılım bedeli firmaya iade edilmektedir.

· B2B görüşmeleri esnasında katılımcı firmalarımız eşleştirme yapılan yabancı firmalarla bireysel olarak görüşecektir. İhtiyaç halinde tercümanlık hizmeti verilecektir.

· Konaklama ve ikili iş görüşmelerinin yapılacağı otel bilgisi netleştiğinde katılımcı firmalarımıza bilgi verilecektir.

 

Katılım Ücretine Dâhil Olan Hizmetler:

· Gidiş-Dönüş Ekonomi Sınıfı Uçak Bileti

· 5 Yıldızlı Otellerde 4 Gece Konaklama

· Heyet Kapsamındaki Transferler

· İkili İş Görüşmeleri (B2B)

· Toplantı Günü Gerek Duyulduğunda Tercüman Hizmeti

· Seyahat Sağlık Sigortası

 

Ayrıntılı Bilgi için:

Şebnem KÖSE

E-Posta: sebnemkose@gaib.org.tr

Tel: 0342 211 05 14

Semih TAN

E-Posta: semihtan@tim.org.tr

Tel: 0212 454 14 86