GÜNEYDOĞU ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ

Mapic Ticaret Heyeti

Mapic Ticaret Heyeti

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri’nden (İTKİB) alınan bir yazıda, İTKİB bünyesindeki Birliklerden İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) koordinasyonunda ve 5973 Sayılı İhracat Destekleri Hakkında Karar kapsamında, 2–7 Kasım 2025 tarihleri arasında, Fransa’nın Cannes şehrinde hazır giyim ve perakende sektöründeki markalarımıza yönelik bir sektörel ticaret heyeti programının gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.


Bahse konu heyete başvuru için son tarihin 14 Temmuz 2025 Pazartesi günü mesai bitimi olduğu aktarılmaktadır. İşbu tarihe kadar, İHKİB resmî web sitesinde yer alan Heyet Başvuru Formu’nun eksiksiz olarak doldurulması gerektiği aktarılmaktadır.


Firma bazlı yapılacak ön çalışmanın ardından heyete katılımı uygun görülen firmalardan, ikili iş görüşmeleri kapsamında firma başına 3 kişilik giriş hakkı, ‘Turkish Brands Lounge’ alanı ve tasarım stant yapımı, stantta firma logosunun kullanımı, etkinlik kapsamında iş görüşmeleri organizasyonu giderlerinden oluşan katılım bedeli olarak her bir firma için 6.850 EURO alınacağı belirtilmektedir.