GÜNEYDOĞU ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ

Saha İstanbul – Gso Mba Programı Hk.

Saha İstanbul – Gso Mba Programı Hk.

Gaziantep Sanayi Odası tarafından başlatılan Gaziantep Sanayisinin teknolojik dönüşümü projesi kapsamında, Gaziantep Sanayisinin teknolojik dönüşümüne katkı sağlamak amacıyla, Gaziantep Sanayi Odası ve SAHA İstanbul işbirliğiyle, Gaziantep sanayicilerine yönelik SAHA MBA programı başlatılmıştır.
Gaziantep Sanayi Odası’nın girişimleri sonucunda, bu yıl İstanbul ve Ankara’nın yanı sıra Gaziantep’te (GSOMEM)’de uygulanacak SAHA MBA programı, Ekim 2020- Nisan 2021 tarihleri arasında icra edilecektir. MBA programı TÜBİTAK TÜSSİDE’nin yönetim bilimleri alanındaki araştırmaları ve deneyimleri ile sanayicinin ihtiyaçları dikkate alınarak Harward, Stanford gibi Dünya’nın en üst düzey 25 Üniversitesinin MBA programları incelenerek, firmaların amaç ve hedefleri ışığında terzi usulü yaklaşım ile uygulamalı hazırlanmıştır. Eğitimler video konferans ve yüz yüze olacaktır. Programda “Kurumsallaşma ve İş Yönetimi, Veriye Dayalı Karar Verme, Fikirden Pazara Ürün Geliştirme ve Proje Yönetimi, Finansal Yönetim, Teknoloji Trendleri ve İnovasyon” temalarına yer verilmiştir.
Bu temalarda toplam 242 saatlik 23 farklı eğitim başlığı sektörünüzün ihtiyaç duyduğu yetkinlikler ve gelişen teknolojiler açısından 23 günlük yüz yüze ve 23 adet çevrimiçi(online) eğitim kurgusuyla oluşturulmuştur. Gaziantep ve Bölgemiz sanayisinin sürekli ve etkin yönetilmesi için sanayicilerimize sorumluluklar düşmektedir. Gaziantep Sanayi Odası’nın girişimleri sonucunda uygulanacak olan “SAHA MBA Programı”na firmalarımızın katılımı Sanayimizin geleceğe emin adımlarla daha rekabetçi bir şekilde taşınması adına oldukça önem arz etmektedir. SAHA MBA Programının katılım ücreti 20.000+KDV olup, katılım ücreti Gaziantep Sanayi Odası
hesabına yatırılacaktır.
Detaylı bilgi ve katılım formuna www.sahakademi.comadresinden ulaşabilirsiniz.