GÜNEYDOĞU ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ

Thaifex - Anuga Asia 2023 Milli Katılım Organizasyonu

Thaifex - Anuga Asia 2023 Milli Katılım Organizasyonu

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri’nden (OAİB) alınan bir yazıda, Orta Anadolu Hububat, Bakliyat ve Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği tarafından 8.kez 23-27 Mayıs 2023 tarihleri arasında Thaifex Anauga Asia Fuarı’na milli katılım organizasyonunu gerçekleştirmek için gerekli çalışmalara başlandığı ifade edilmiştir.
Yazıda devamla, söz konusu fuarın 2023 yılı için katılım bedeli nakliye dahil 950.-USD /m², nakliye hariç 800.-USD/m² olarak belirlendiği ifade edilmiştir. THAIFEX – Anuga Asia 2022 Fuarına milli katılım kapsamında katılacak olan firmaların T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından 2017/4 sayılı karar kapsamında, destek olarak yurt dışı milli fuar katılımlarına sağlanan teşviklerden yararlandırılacağı bildirilmiştir. Bu kapsamda firmalarımızın Destek Yönetim Sistemi’ne (DYS) kayıt yaptırmaları zorunludur.
Fuara Orta Anadolu Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği milli katılım organizasyonu ile katılmak isteyen firmaların ekte yer alan başvuru formunu doldurarak OAİB Genel Sekreterliğine ( oaib-pr@oaib.org.tr ) göndermeleri gerekmektedir.