GÜNEYDOĞU ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ

TİM Kobi İhracat Seferberliği Eğitim Programı- Amasya Hk.

TİM Kobi İhracat Seferberliği Eğitim Programı- Amasya Hk.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)’nden alınan yazıda, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelerin (KOBİ) ihracata özendirilmesi, ihracat destekleri, pazarlama stratejisi, finansman, risk analizi konu başlıklarında bilgilendirilmesi amacıyla “KOBİ İhracat Seferberliği Eğitim Programları” düzenlemekte olduğu bildirilmektedir.
İlk olarak 2019 Mart ayında başlatılan ve sırasıyla Erzurum, İzmir, Mersin, Gaziantep, Ankara ve Bursa’da, Şubat-Mart 2020 döneminde Trabzon, Denizli, Giresun ve Antalya’da düzenlenen fiziki eğitimlerin, 11-12 Kasım 2020 tarihinde TİM KKTC Ofisi ile online olarak tertip edildiği ifade edilmektedir.
2021 online eğitimlerinin ilki, TİM KOBİ İhracat Seferberliği Amasya Eğitim Programı 18 Şubat 2021 Perşembe günü saat:10.00-18.00 aralığında TİM Başkanı Sn. İsmail GÜLLE’nin ve Amasya Valisi Sn. Mustafa MASATLI’nın katılımlarıyla düzenleneceği belirtilmektedir. Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) işbirliği ile gerçekleştirilecek olan KOBİ İhracat Seferberliği eğitimine https://tim.org.tr/tr/egitim-basvuru linkinden kayıt olunması gerektiği ifade edilmektedir.