GÜNEYDOĞU ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ

Haberler

FRANSA SEKTÖREL SANAL TİCARET HEYETİ DUYURUSU 12 Eki 2021

FRANSA SEKTÖREL SANAL TİCARET HEYETİ DUYURUSU

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliğimiz tarafından “2573 Sayılı Pazara Girişte Dijital Faaliyetlerin Desteklenmesi Hakkında Karar” kapsamında 22-26 Kasım 2021 tarihleri aralığında “Fransa”ya yönelik Halı Sektörü için bir sanal ticaret heyeti planlanmaktadır. Söz konusu sanal heyet kapsamında katılımcılara online B2B görüşmeler yaptırılması amaçlanmaktadır.

Görüşmeler esnasında firmayı temsil edebilecek İngilizce ve/veya Fransızca bilen bir personel bulundurulması önemlidir. Diğer taraftan heyete katılım sağlayacak firma temsilcilerinin firma çalışanı olması durumunda, ilgili temsilcinin Kasım 2021 ayı boyunca firmada SGK’lı olarak çalışması, firma sahibi ya da ortağı olması durumunda ise ilgili imza sirküleri ve ticaret sicil gazetesinin sunulması gerekmektedir.

Sanal Ticaret Heyeti kapsamında B2B eşleştirme, teknik altyapı, reklam & tanıtım giderlerinden oluşan tahmini giderler firma başı yaklaşık 2.000 TL öngörülmüş olup, katılımcı sayısına göre maliyette yaşanabilecek artış veya azalışlar katılımcılara yansıtılacaktır.

Bu kapsamda, ekte yer alan formun eksiksiz bir şekilde doldurulup, ıslak imzalı-kaşeli bir şekilde taranarak en geç 20 Ekim 2021 Çarşamba günü 17:30’a kadar fatihdebbasoglu@gaib.org.tr e-posta adresine iletilmesi gereklidir. Katılım bedelinin ödenmesi bildirimi ve kesinleşen heyet tarihi e-posta yoluyla bilahare katılımcılara iletilecektir.

Bilgileri rica olunur.

 

Bülent KAYALI

Genel Sekreter

 

EKLER:

Sanal Ticaret Heyeti Katılımcı Şirket Talep Yazısı (1 Sayfa)

Sanal Ticaret Heyeti Katılımcı Şirket Bilgi Formu (1 Sayfa)

Detaylı Bilgi için:

Fatih DEBBAŞOĞLU (fatihdebbasoglu@gaib.org.tr ; 0342 211 0573)

Sunay BUDAK (0342 211 0522)