GÜNEYDOĞU ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ

TİM-TEB GİRİŞİM EVİ FAALİYETLERİ

TİM-TEB GİRİŞİM EVİ FAALİYETLERİ

Malumları olduğu üzere; Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) ortaklığında faaliyetlerini yürüten TİM-TEB Girişim Evleri'nin amacı, bulunduğu illerde, yenilikçi, yüksek katma değerli ve ihracat potansiyeline de sahip girişimcileri ve girişimci işletmeleri geliştirme ve güçlendirmektir. Oluşturduğu iş modeli ve güçlü iş ortaklarıyla TİM-TEB Girişim Evleri, Gaziantep de dahil olmak üzere Türkiye’nin 10 şehrinde girişimcilik potansiyelini geliştirmeye yönelik faaliyetlerin merkezi olmuştur.

TİM-TEB Girişim Evleri, yeni kurulan girişimler için kuluçka merkezi olarak verdiği hizmetler yanında mevcut teknoloji firmalarının ihtiyaç duyduğu iş yönetimi hizmetlerini de sunmaktadır. Bu yönüyle özellikle çeşitli devlet destekleri ile kurulmuş teknoloji firmalarının kalıcı ve güçlü şirketlere dönüşmesini önemli bir misyon olarak görmektedir.

Bu kapsamda, Gaziantep’te bulunan TİM-TEB Girişim Evi danışmanlığında faaliyetlerini yürüten işletmelerden 7'sine dair tanıtım broşürü ekte ilgililerin dikkatine sunulmaktadır.

 

Bilgilerini rica ederim.

 

Bülent KAYALI
Genel Sekreter

EK: Firma Tanıtım Broşürü (8 Sayfa)