Ümit Erdem
Lider ve Ekip Sinerjisiyle Birlikte Başarmak
4 Kasım 2026, Çarşamba, 14.00-16.00, ZOOM Online Platformu
Eğitim İçeriği:
Eğitmen – Ümit Erdem:
Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisat Fakültesinden 1993 yılında mezun oldu. Ardından, Marmara Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Yüksek Lisan Programını tamamladı. Şişecam Paşabahçe Perakende Satışlar AŞ ‘de iş hayatına başladı, 10 yıl boyunca Şişecam’da Eğitim Yöneticisi ve ardından İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev aldı.
2004’te masanın öbür tarafına geçti, 7 yıl boyunca perakende sektörünün önemli danışmanlık firmalarından Soysal’da İçerik Bölüm Müdürü olarak Perakende Günleri’nin içerik oluşturma çalışmalarını yürüttü ve farklı eğitim projelerinin koordinasyonundan sorumlu olarak görev aldı. 2011 itibarıyle ise, Türkiye’nin ilk işveren markası ajanslarından biri olan Civitas’ın Genel Müdürü olarak, pek çok kurum için iç iletişim ve işveren markası projeleri gerçekleştirdi.
2017 yılında Avustralya merkezli Engage&Grow Çalışan Bağlılığı Programı’nı ve ICF Koçluk Sertifikasyonunu tamamladı. Gerçekleştirdiği programların başarısı ile E&G Global kapsamında, 2019 yılında «Dünya’da En Fazla Katılımcıya Ulaşan Koç Ödülü»nün sahibi oldu. Geçtiğimiz yıl, «iş birliği içinde takımlar» konusunda çalışmalarıyla ayrışan The Collaborative Way’in Türkiye Temsilciliğini aldı.
Halen, 25 yılı aşan İK deneyimini, farklı disiplinlerdeki eğitim, koçluk sertifikalarıyla birleştirerek, iş dünyasının ihtiyaçlarına yönelik pratik ve sonuç odaklı tasarımlarla; İK çalışanları için «çalışan bağlılığı ve işveren markası» eğitimleri veriyor, Şirketler için «liderlik, bağlılık, güven kültürü oluşturmaya ve yüksek performanslı ekipler yaratmaya» yönelik iş birliği eğitimleri sunuyor. ÇEİS Kampüs, Peryön Akademi’de devam eden eğitimlerinin yanı sıra aralarında Vestel, Starbucks, THY, Yaşar Holding ve Colgate’in de olduğu firmalar ile eğitim programları devam ediyor.
Eğitime Kayıt Linki: https://www.gaib.org.tr/tr/f/712.html